TOP termékek

Házhozszállítás

Házhozszállítás

SmartLife kültéri kamera Wi-Fi Full HD 1080p IP65 Belső 16GB / Cloud 12 VDC Éjjellátó Android™ & iOS Fehér

SmartLife kültéri kamera  Wi-Fi  Full HD 1080p  IP65  Belső 16GB / Cloud  12 VDC  Éjjellátó  Android™ & iOS  Fehér
SmartLife kültéri kamera Wi-Fi Full HD 1080p IP65 Belső 16GB / Cloud 12 VDC Éjjellátó Android™ & iOS Fehér
SmartLife kültéri kamera | Wi-Fi | Full HD 1080p | IP65 | Belső 16GB / Cloud | 12 VDC | Éjjellátó | Android™ & iOS | Fehér
Bővebben
43 900 Ft
Részletek
Az otthoni automatizálás most még egyszerűbb. Ez az egyszerűen használható intelligens kültéri IP-kamera egyszerűen csatlakoztatható meglévő Wi-Fi-hálózatához, így megfigyelhetők a ház külső területei, és bármilyen hang vagy mozgás rögzíthető.

Full HD felbontás
A Full HD felbontásban (1920×1080 pixel) való rögzítés a megörökített képek maximális tisztaságáról gondoskodik. A kamera teljesítménye ráadásul éjszaka is ugyanolyan nagy: az éjjellátó üzemmód 15 méteres hatótávot biztosít.

Vízálló
A teljes mértékben rendkívül ellenálló borítással ellátott IP-kamera 16 GB-os nagy belső memóriával rendelkezik.

Kristálytiszta
A kristálytiszta felbontás érdekében 1/3"-es CMOS-érzékelőjével 1920×1080 pixeles felbontású Full HD videókat és képeket rögzítő kamera hang vagy mozgás észlelésére indul el.

Kétirányú kommunikáció
A kétirányú beszéd és hallgatás funkció révén a kamerán keresztül kommunikálni is lehet - ami azt jelenti, hogy a hatótávolságon belül lévő emberekkel a telefonhoz hasonló módon használható.

Egyszerű beállítás
Az egységhez kamerakonzol is tartozik, rövid üzembehelyezési útmutatójának köszönhetően pedig a telepítése sem kerül időbe.

A Nedis® SmartLife
Fedezze fel az egyetlen egyszerűen használható és intuitív alkalmazáson keresztül vezérelhető termékek - például izzók, kapcsolók, aljzatok, érzékelők és kamerák - széles körű és folyamatosan bővülő választékát.
Keressen csupán egy intelligens izzót vagy aljzatot, vagy automatizálja akár az egész házat, az intelligens technológia ma már rendkívül könnyedén hozzáférhető.
Adatok
Gyártó
Nedis
Cikkszám
WIFICO20CWT
Tömeg
457 g/db