TOP termékek

Házhozszállítás

Házhozszállítás

Wi-Fi-s Intelligens LED-Izzók ,Teljes Szín és Meleg Fehér ,E27 ,2 csomag

Wi-Fi-s Intelligens LED-Izzók ,Teljes Szín és Meleg Fehér ,E27 ,2 csomag
Wi-Fi-s Intelligens LED-Izzók ,Teljes Szín és Meleg Fehér ,E27 ,2 csomag
Wi-Fi-s Intelligens LED-Izzók ,Teljes Szín és Meleg Fehér ,E27 ,2 csomag
Bővebben
10 360 Ft
Részletek

Vegye át az irányítást lámpái fölött ezzel a két intelligens lámpából álló készlettel, amely közvetlenül csatlakoztatható a vezeték nélküli/Wi-Fi routerhez, és otthoni automatizálási rendszere részeként távvezérlésről gondoskodik.
Egyszerű beállítás

 


A világítás távoli vezérléséhez és automatizálásához nem kell műszaki zseninek vagy szerelőnek lenni. Nincs szükség másra, csak a Wi-Fi routerre, intuitív alkalmazásunkra, valamint ezekre a Nedis© vezeték nélküli intelligens lámpákra. Nem kell hozzá extra készlet és hubok csatlakoztatása: ez az otthoni automatizálás leegyszerűsítve.
A lámpa fényerejének és színének szabályozása
Csatlakoztassa őket, és máris szabályozhatja a fényerőt, a világítás színét pedig meleg fehérre, pirosra, kékre vagy zöldre állíthatja. Ha pedig már nagyon okos kezd lenni, hangjával az Amazon Alexa vagy a Google Home szolgáltatáson keresztül is irányíthatja őket.
Áśtemezés beállítása és párosítás más intelligens termékekkel
Állítsa be a lámpa bekapcsolásának ütemezését, vagy hozzon létre környezeti jeleneteket egy pillanat alatt a lámpa más Nedis© SmartLife™ termékekkel való párosítása által.
Környezetbarát
Otthona nemcsak okosabb lesz, hanem környezetbarátabb is. A 9 W-os maximális energiafogyasztással rendelkező, energiahatékony lámpák mintegy 800 lumen fényerőről gondoskodnak, ami a legtöbb 60 W-os lámpa által kínált teljesítménnyel egyenlő.
A Nedis© SmartLife™ ismertetése
Fedezze fel az egyetlen egyszerűen használható és intuitív alkalmazáson keresztül vezérelhető termékek - például lámpák, kapcsolók, aljzatok, érzékelők és kamerák - széles körű és folyamatosan bővülő választékát. Az Amazon és a Google Home által támogatott hangvezérlési funkciók, valamint az, hogy meglévő Wi-Fi-hálózatán kívül nincs másra szükség, a csatlakoztatott, intelligens otthont igazán egyszerűvé teszik.
Keressen csupán egy intelligens lámpát vagy aljzatot, vagy automatizálja akár az egész házat, az intelligens technológia ma már rendkívül könnyedén hozzáférhető.

Adatok
Gyártó
Nedis
Cikkszám
WIFILC20WTE27
Tömeg
100 g/db