TOP termékek

Házhozszállítás

Házhozszállítás

Intelligens Wi-Fi-s LED-lámpa ,E14 ,C37 ,5 W ,400 lm ,Fehér

Intelligens Wi-Fi-s LED-lámpa ,E14 ,C37 ,5 W ,400 lm ,Fehér
Intelligens Wi-Fi-s LED-lámpa ,E14 ,C37 ,5 W ,400 lm ,Fehér
Intelligens Wi-Fi-s LED-lámpa ,E14 ,C37 ,5 W ,400 lm ,Fehér
Bővebben
6 030 Ft
Részletek
Ez az intelligens izzó a modern technológiát és a klasszikus megjelenést egyesíti magában. Közvetlenül csatlakozik a vezeték nélküli /Wi-Fi routerhez, így távoli és automatikus vezérlést biztosít.

Egyszerű beállítás
A világítás távoli vezérléséhez és automatizálásához nem kell műszaki zseninek vagy szerelőnek lenni. Nincs szükség másra, csak a Wi-Fi routerre, az intuitív alkalmazásunkra, valamint erre a Nedis© vezeték nélküli intelligens izzóra. Nem kell hozzá extra készlet és hubok csatlakoztatása: ez az otthoni automatizálás leegyszerűsítve.

Az izzó fényerejének szabályozása
Csatlakoztassa, és máris szabályozhatja a fényerőt az okostelefonja vagy táblagépe használatával. Ha pedig már nagyon sok intelligens megoldást használ, a hangjával is irányíthatja, az Amazon Alexa vagy a Google Home szolgáltatáson keresztül.

Áśtemezés beállítása és párosítás más intelligens termékekkel
Állítsa be az izzó bekapcsolásának ütemezését, vagy hozzon létre környezeti jeleneteket egy pillanat alatt az izzó más Nedis© SmartLife termékekkel való párosítása által.

A Nedis© SmartLife ismertetése
Fedezze fel az egyetlen egyszerűen használható és intuitív alkalmazáson keresztül vezérelhető termékek - például lámpák, kapcsolók, aljzatok, érzékelők és kamerák - széles körű és folyamatosan bővülő választékát. Az Amazon és a Google Home által támogatott hangvezérlési funkciók, valamint az, hogy meglévő Wi-Fi-hálózatán kívül nincs másra szükség, a csatlakoztatott, intelligens otthont igazán egyszerűvé teszik.
Keressen csupán egy intelligens lámpát vagy aljzatot, vagy automatizálja akár az egész házat, az intelligens technológia ma már rendkívül könnyedén hozzáférhető.
Adatok
Gyártó
Nedis
Cikkszám
WIFILF10WTC37
Tömeg
100 g/db