TOP termékek

Házhozszállítás

Házhozszállítás

SmartLife Intelligens Csatlakozó Wi-Fi Fogyasztás mérő 2500 W Schuko / F típus (CEE 7/7) -10 - 40 °C Android™ & iOS Fehér

SmartLife Intelligens Csatlakozó  Wi-Fi  Fogyasztás mérő  2500 W  Schuko / F típus (CEE 7/7)  -10 - 40 °C  Android™ & iOS  Fehér
SmartLife Intelligens Csatlakozó Wi-Fi Fogyasztás mérő 2500 W Schuko / F típus (CEE 7/7) -10 - 40 °C Android™ & iOS Fehér
SmartLife Intelligens Csatlakozó | Wi-Fi | Fogyasztás mérő | 2500 W | Schuko / F típus (CEE 7/7) | -10 - 40 °C | Android™ & iOS | Fehér
Bővebben
7 090 Ft
Részletek
Vezéreljen sok elektromos berendezést távolról, egyszerűen ebbe a vezeték nélküli intelligens csatlakozóba dugva, és csatlakoztassa őket okostelefonhoz vagy táblagéphez a Wi-Fi routeren keresztül. A praktikus teljesítményfigyelővel azonnal leolvashatja, a berendezés egy adott pillanatban, illetve az idő során pontosan mennyi teljesítményt fogyaszt.

Egyszerű beállítás
A csatlakoztatott berendezések és eszközök vezérléséhez és automatizálásához nem kell műszaki zseninek vagy szerelőnek lenni. Nincs szükség másra, csak egy intelligens csatlakozóra és a Wi-Fi routerre. Intuitív alkalmazásunk segítségével a berendezések távolról automatikusan ki- és bekapcsolhatók. Akár olyan hangvezérlő rendszerekhez csatlakoztatva is működik, mint az Amazon Alexa és a Google Home.

Rendkívül keskeny - nincs több elzárt aljzat
Ezeket a rendkívül keskeny berendezéseket úgy tervezték, hogy az intelligens csatlakozók okozta gyakori problémát kiküszöbölve ne zárhassák el a szomszédos aljzatokat - csatlakozóink nemcsak intelligensek, hanem karcsú kialakításuk is az Ön kényelmét szolgálja.

Ütemezés és párosítás
Állítsa be a csatlakozón a berendezések bekapcsolásának ütemezését, vagy másokhoz csatlakoztatva őket hozzon létre hangulati jeleneteket, amelyek egyetlen parancsra vagy gombnyomásra aktiválhatók.

A teljesítményfelhasználás figyelése
Állapítsa meg azonnal, ha egy berendezés túl sok áramot fogyaszt, és gondoskodjon intelligens és energiahatékony otthonról.

A Nedis® SmartLife
Fedezze fel az egyetlen egyszerűen használható és intuitív alkalmazáson keresztül vezérelhető termékek - például izzók, kapcsolók, aljzatok, érzékelők és kamerák - széles körű és folyamatosan bővülő választékát. Az Amazon és a Google Home által támogatott hangvezérlési funkciók, valamint az, hogy meglévő Wi-Fi-hálózatán kívül nincs másra szükség, a csatlakoztatott, intelligens otthont igazán egyszerűvé teszik.
Keressen csupán egy intelligens izzót vagy aljzatot, vagy automatizálja akár az egész házat, az intelligens technológia ma már rendkívül könnyedén hozzáférhető.
Adatok
Gyártó
Nedis
Cikkszám
WIFIP110FWT
Tömeg
115 g/db