TOP termékek

Házhozszállítás

Házhozszállítás

SmartLife Intelligens Csatlakozó Wi-Fi IP44 Fogyasztás mérő 3680 W Schuko / F típus (CEE 7/7) -30 - 40 °C Android™ & iOS Fehér/Szürke

SmartLife Intelligens Csatlakozó  Wi-Fi  IP44  Fogyasztás mérő  3680 W  Schuko / F típus (CEE 7/7)  -30 - 40 °C  Android™ & iOS  Fehér/Szürke
SmartLife Intelligens Csatlakozó Wi-Fi IP44 Fogyasztás mérő 3680 W Schuko / F típus (CEE 7/7) -30 - 40 °C Android™ & iOS Fehér/Szürke
SmartLife Intelligens Csatlakozó | Wi-Fi | IP44 | Fogyasztás mérő | 3680 W | Schuko / F típus (CEE 7/7) | -30 - 40 °C | Android™ & iOS | Fehér/Szürke
Bővebben
8 490 Ft
Részletek
Vezéreljen bármilyen kültéri berendezést távolról, egyszerűen ebbe a Nedis® vezeték nélküli intelligens aljzatba dugva, és csatlakoztassa őket okostelefonhoz vagy táblagéphez a Wi-Fi routeren keresztül.

Egyszerű beállítás
A csatlakoztatott berendezések és eszközök vezérléséhez és automatizálásához nem kell műszaki zseninek vagy szerelőnek lenni. Nincs szükség másra, csak erre az intelligens aljzatra és a Wi-Fi routerre. Intuitív alkalmazásunk segítségével a berendezések távolról automatikusan ki- és bekapcsolhatók. Akár olyan hangvezérlő rendszerekhez csatlakoztatva is működik, mint az Amazon Alexa és a Google Home.

Időjárásálló
Ez az intelligens dugó a vízálló borításának köszönhetően ellenáll az esőnek (használaton kívül IP44), és -30 és 40 °C közötti hőmérsékleten használható.

Ütemezés és párosítás
Állítsa be a csatlakozón a berendezések bekapcsolásának ütemezését, vagy másokhoz csatlakoztatva őket hozzon létre hangulati jeleneteket, amelyek egyetlen parancsra vagy gombnyomásra aktiválhatók.

A teljesítményfelhasználás figyelése
Állapítsa meg azonnal, ha egy berendezés túl sok áramot fogyaszt, és gondoskodjon intelligens és energiahatékony otthonról.

A Nedis® SmartLife ismertetése
Fedezze fel az egyetlen egyszerűen használható és intuitív alkalmazáson keresztül vezérelhető termékek - például lámpák, kapcsolók, aljzatok, érzékelők és kamerák - széles körű és folyamatosan bővülő választékát. Az Amazon és a Google Home által támogatott hangvezérlési funkciók, valamint az, hogy meglévő Wi-Fi-hálózatán kívül nincs másra szükség, a csatlakoztatott, intelligens otthont igazán egyszerűvé teszik.
Keressen csupán egy intelligens lámpát vagy aljzatot, vagy automatizálja akár az egész házat, az intelligens technológia ma már rendkívül könnyedén hozzáférhető.
Adatok
Gyártó
Nedis
Cikkszám
WIFIPO120FWT
Tömeg
183 g/db